Sega maakt Virtua Fighter 4: Final Tuned bekend

Naar goede traditie krijgt ook VF4 de nodige updates mee. Na Evo liet Sega vandaag op de AOU show de Final Tuned versie zien

De Virtua Fighter reeks kent een traditie van verschillende updates. Ook Virtua Fighter 4 ontsnapt niet aan deze regel, zodat Sega vandaag op de AOU show de Final Tuned versie voor de eerste maal presenteerde.

VF4 Evo was (en is) in de Japanse arcades zowat het meest gespeelde spel. Dat echte competitie spelers ook deze Final Tuned willen uitproberen staat buiten kijf.

Het spel bevat een nieuwe challenge mode dat bestaat uit verschillende missies. Eens de missie volbracht is, zal de speler een beloning krijgen op basis van zijn prestaties en stijl. De moeilijkheidsgraad van de missie kan gekozen worden door de speler. De eerste beelden die we zagen waren van een ruige Jacky en een sexy ogende Aoi. Nieuwe technieken en items werden aan het spel toegevoegd.

Het ranking systeem zal opnieuw terug van de party zijn en de savefiles op Virtua Fighter.net worden probleemloos overgezet.

Virtua Fighter 4: Final Tuned zal in de zomer van 2004 in de Japanse arcades te vinden zijn. Op Virtua Fighter 5, die ook al in ontwikkeling is, zal het nog een tijdje wachten worden.

De voorlopige VF4 Final Tuned pagina vind je hier.

Gerelateerde berichten:

  1. Virtua Fighter: Final Tuned update
  2. Virtua Fighter 4: Final Tuned in beeld
  3. Nieuwe Virtua Fighter 4: Final Tuned screens
  4. Virtua Fighter 5: Final Showdown trailer
  5. Sega maakt AOU line-up bekend

One thought on “Sega maakt Virtua Fighter 4: Final Tuned bekend

  1. Die pagina is gewoon niets meer dan een plaatje.

    Maar ik ben benieuwd of hij op de x-box komt,we kunnen wel een goede Fighter gebruiken.

Comments are closed.