Downloadable content voor Vanquish

vanquish

SEGA heeft aangekondigd dat er DLC komt voor Vanquish.

LONDEN & SAN FRANCISCO (11 november, 2010) – SEGA® Europe Ltd. en SEGA® of America, Inc. kondigen met trots de downloadbare content aan voor VANQUISH™, het epische en futuristische third-person actieschietspel van de alom geprezen gamestudio PlatinumGames. De content is vanaf 17 november verkrijgbaar op de Xbox LIVE® Marketplace en in de PlayStation®Store.

Het Tri-Weapon-pakket bevat een klein arsenaal aan experimentele technologie en bestaat uit een Boost Machine Gun, een Anti-Armour Pistol en een Laser Cannon. Met deze drievoudige dreiging van futuristische wapens kunnen spelers de intense en enorme gevechten aan boord van het uitgestrekte ruimtestation in VANQUISH™ beter overleven. De Boost Machine Gun is een vroeg experimenteel wapen met een indrukwekkende vuurkracht. De vuursnelheid is gelijk aan die van een aanvalsgeweer. Het Anti-Armour Pistol vuurt een speciaal penetrerend patroon af en is gemaakt voor vijandelijke strijdkrachten met een veel sterker pantser. Het Laser Cannon is ten slotte een miniversie van de laser van een ruimteschip. Het is krachtiger dan alle andere wapens voor de infanterie.

Het Tri-Weapon-pakket is vanaf 17 november verkrijgbaar voor 160 Microsoft Points op de Xbox LIVE® Marketplace en voor €1,49 in de PlayStation®Store.

Voor meer informatie over het spel bezoek je http://www.sega.com/vanquish/.

Gerelateerde berichten:

  1. Vanquish demo nu te downloaden
  2. Vanquish story trailer
  3. Nieuwe Vanquish TGS trailer
  4. Vanquish weapons trailer
  5. Vanquish Enemies trailer